FAQ

Wat is Halloween The Villains?

Halloween The Villains is een groot evenement in Zuid-Limburg. Halloween freaks uit het zuiden moesten altijd ver reizen om van een gaaf Halloween event te kunnen genieten. Daarbij moest ook nog vaak veel voor tickets worden betaald. Vanaf nu hoeft dit dus niet meer!

Betaalbare tickets, toegankelijk voor jong en oud en op een schitterende lokatie: Mondo Verde. De organisatie ligt bij Twilight Fantasy Productions en Mondo Verde Landgraaf. Tijdens dit super evenement zorgen meer dan 150 acteurs en verschillende scare zones ervoor dat niemand zich nog veilig voelt!

Wanneer is het evenement Halloween The Villains?

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober, van 19:00 tot 00:00 uur, worden nachtmerries werkelijkheid tijdens Halloween The Villains. alle attracties zijn eveneens geopend, waaronder de 2 achtbanen, kettingcarrousel, wildwaterbaan etc..

Wat zijn scare zones en haunted houses?

Scare zones zijn gethematiseerde gebieden in het park waar acteurs rondlopen die ervoor zorgen dat je uitgang van Mondo Verde nooit meer vindt.

Alle scare zones, etc, zijn bij de prijs inbegrepen en dus vrij toegankelijk.

Kan ik overnachten in de buurt van Mondo Verde?

Er zijn diverse mogelijkheden om een hotel, kampeerboerderij of campingverblijf te boeken. Zoek op Google naar "overnachten in de buurt van Mondo Verde Landgraaf"

Is "Halloween The Villains" ook geschikt voor kleine kinderen?

De scare zones zijn absoluut niet geschikt voor kleine kinderen/ De adviesleeftijd is 16+! Wij raden u ten zeerste af om met kinderen jonger dan 12 jaar deze scare zones te bezoeken. Deze kunnen nachtmerries veroorzaken. Wij zijn niet aansprakelijk indien u toch besluit deze zones met kleine kinderen te bezoeken. U wordt bij binnenkomst van het park nogmaals gewaarschuwd. Voor kinderen t/m 12 jaar kunt u het hele leuke Halloween The Little Villains bezoeken op 21 oktober.